MeyerMonitor

MeyerMonitor

MeyerMonitor faciliteert het vergroten van strategie betrokkenheid van mensen binnen organisaties; een continue proces van live en online interacties tussen (top) management en medewerkers rondom strategische thema's met als doel focus, verbinding en strategische slagkracht vergroten

Lees meer over MeyerMonitor
RMMBR

RMMBR

Onze professionele wereld verandert sneller dan ooit. Om deze ontwikkelingen bij te houden en wendbaar te blijven is continu leren en ontwikkelen een must. In het proces van trainen en ontwikkelen helpt RMMBR organisaties het beste uit digitaal leren te halen.

Lees meer over RMMBR
ChildPoint

ChildPoint

ChildPoint maakt kennis beschikbaar op het gebied van kinder- en jeugdpsychiatrie aan zorgverleners en docenten. ChildPoint richt zich op de overbrugging van de kloof tussen wetenschap en werkvloer. Deze overbrugging wordt onder andere gedaan door workshops, trainingen en symposia.

Lees meer over ChildPoint
TinQwise

TinQwise

TinQwise staat voor 'online leren', leren via een computer, smartphone of tablet'. TinQwise ontwikkelt multimediale leeroplossingen voor uiteenlopende doelgroepen en heeft alle benodigde disciplines hiervoor onder één dak; onderwijskundigen, vormgevers en technici, maar ook scenarioschrijvers en regisseurs.

Lees meer over TinQwise