MeyerMonitor

MeyerMonitor

MeyerMonitor faciliteert het vergroten van strategie betrokkenheid van mensen binnen organisaties; een continue proces van live en online interacties tussen (top) management en medewerkers rondom strategische thema's met als doel focus, verbinding en strategische slagkracht vergroten

Lees meer over MeyerMonitor
RMMBR

RMMBR

Onze professionele wereld verandert sneller dan ooit. Om deze ontwikkelingen bij te houden en wendbaar te blijven is continu leren en ontwikkelen een must. In het proces van trainen en ontwikkelen helpt RMMBR organisaties het beste uit digitaal leren te halen.

Lees meer over RMMBR
ChildPoint

ChildPoint

ChildPoint maakt kennis beschikbaar op het gebied van kinder- en jeugdpsychiatrie aan zorgverleners en docenten. ChildPoint richt zich op de overbrugging van de kloof tussen wetenschap en werkvloer. Deze overbrugging wordt onder andere gedaan door workshops, trainingen en symposia.

Lees meer over ChildPoint
Bespeak

Bespeak

Bespeakers zijn onderwijsspecialisten. Ze ontwikkelen innovatieve opleidingsproducten en verzorgen daarbij het gehele traject van advies, ontwerp en ontwikkeling tot implementatie en exploitatie. Of het nu gaat om online of offline lesmateriaal, trainingen of examens, zij gaan de uitdaging aan om met de klant te komen tot het best passende opleidingsproduct.

Lees meer over Bespeak