MeyerMonitor

Wat doet MeyerMonitor?
MeyerMonitor faciliteert het vergroten van strategie betrokkenheid van mensen binnen organisaties; een continue proces van live en online interacties tussen (top) management en medewerkers rondom strategische thema's met als doel focus, verbinding en strategische slagkracht vergroten. Meyer Monitor helpt haar klanten om de interne dialoog op essenties te focussen en live en online interacties te integreren.

Wat doet Syca voor MeyerMonitor?
Voor MeyerMonitor heeft Syca meerdere online oplossingen ontwikkeld, bijvoorbeeld: custom CMS, dashboard, surveys, rapportages en de MeyerMonitor website. Verder verzorgt Syca voor MeyerMonitor diensten als: chatsessies, hosting en systeembeheer. Hier volgt een toelichting op enkele van de hierboven genoemde online oplossingen.

CMS
Voor MeyerMonitor heeft Syca een custom CMS ontworpen. Dit 'BloRum' is een gebruiksvriendelijk CMS opgebouwd uit een combinatie van functionaliteiten van een Blog en een foRum. Het CMS maakt onder andere gebruik van categorieën en entries. Een entry zit altijd in één categorie maar kan gekoppeld en zichtbaar worden in een andere categorie door de meta informatie. Deze meta informatie wordt bepaald door de bestaande categorieën. Content beheer in optima forma, door eigen ontwikkeling kunnen alle denkbare wensen worden vervuld.

Dashboard
Een onderdeel van het proces rondom strategisch dialoog is het inzichtelijk maken van niet-financiële succesfactoren. De verkregen data moet vervolgens weer door kunnen worden vertaald in dialoog. Deze data wordt op een bepaalde manier overgedragen en gepresenteerd, hier komt het ontwikkelde dashboard in beeld. Het dashboard biedt MeyerMonitor en haar klanten de mogelijkheid real-time groepen en parameters te selecteren. Eventueel samen te voegen en uit te diepen en direct de gewenste data in te zien in een interactieve omgeving. De selecties kunnen worden opgeslagen als afbeelding of er kan een PDF rapport worden gegenereerd. Hierdoor kan de klant op de stoel van MeyerMonitor gaan zitten. Het dashboard bevat op dit moment nog twee andere functies: 1. Online participatietool, tijdens de survey kan real time de response per groep worden ingezien. 2. Action planning module, deze module zit idealiter vast aan het resultaten gedeelte van de afgenomen surveys en biedt klanten de mogelijkheid actieplannen te maken en monitoren.

Website
Sinds augustus 2013 is de nieuwe website van MeyerMonitor online. Aangezien steeds meer internet gebruikers een tablet of smartphone gebruiken is gekozen voor een volledig responsive website. De mobiele site is een verkleinde versie van de normale website en schaalt mee met de afmetingen van het scherm. Dit zorgt van desktop tot mobiel voor een optimale webervaring. Andere voordelen die responsive design met zich mee brengen zijn bijvoorbeeld: betere vindbaarheid, snelle laadtijd en content beheer op één plek

AkzoNobel
Douwe Egberts
Fortis
ING
KPN
Meyn
Randstad
Vopak
Walraven
Wavin