RMMBR

Wat doet RMMBR?
Onze professionele wereld verandert sneller dan ooit. Om deze ontwikkelingen bij te houden en wendbaar te blijven is continu leren en ontwikkelen een must. In het proces van trainen en ontwikkelen helpt RMMBR organisaties het beste uit digitaal leren te halen.

RMMBR ontwerpt, bouwt en levert slimme en duurzame leeroplossingen die de prestaties van personen en organisaties verbeteren. Leeroplossingen met impact, die daadwerkelijk het verschil maken. Maatwerk of ontwikkeld met bestaande middelen. Voor ieder device, ieder scherm in iedere taal. Dat is wat we leveren!

Bij RMMBR werken we in multidisciplinaire, ervaren en toegewijde teams om het juiste doel te bereiken voor onze klanten. We geloven in co-creatie, dat het beste resultaat voortkomt uit samenwerken met onze klanten, inhoudsexperts en leveranciers zoals Syca learning.

Wat doet Syca voor RMMBR?
Voor Remember ontwikkelt Syca maatwerk applicaties, onder andere: leer management systemen, e-learning software, mobiel learning, e-zines en een custom (L)CMS. Verder verzorgt Syca voor RMMBR het systeembeheer en hosting. Hier volgt een toelichting op enkele van de hierboven genoemde online oplossingen.

(L)CMS
Voor RMMBR heeft Syca een custom CMS ontwikkeld welke Scorm en xApi modules kan genereren. De Scorm module kunnen worden geladen in meerdere e-learning management systems (LMS) zoals bijvoorbeeld SABA, Moodle of EKP. Om de Scorms zo modulair mogelijk te maken worden deze opgebouwd uit aanpasbare custom ontwikkelde templates. De content van deze templates kan worden opgebouwd en aangepast naar wensen van de klant, waardoor een volledig modulaire e-learning ontstaat.

Als uitbreiding op het CMS is een LMS module ontwikkeld waarbij op een eenvoudige wijze content uit het CMS kan worden toegevoegd aan een leer omgeving en deze direct beschikbaar is. Deze module kan worden gebruikt als certificerings systeem wat bij een SCORM, vanwege de client side afhandeling, niet mogelijk is. De LMS module kan voorzien in alle rapportages en rechten die ook binnen één van de standaard LMS omgevingen beschikbaar zijn.

Hosting omgeving
Voor RMMBR is een eigen hosting omgeving ontworpen en opgebouwd waarbij voor klanten eigen SLA's afgesproken kunnen worden en welke door middel van een standaard rapportage in beeld gebracht kunnen worden. Deze hosting omgeving is volledig opgebouwd met open source software en enkele custom online tools om deze omgeving te kunnen managen. Hierdoor kan RMMBR ook klanten die geen eigen LMS hebben faciliteren in een e-learning traject zonder grote investering in infrastructuur.

Systeembeheer
De kantoor omgeving van RMMBR wordt sinds 2014 door Syca beheerd. Met vaste contactpersonen en mensen on site wordt voor RMMBR een functionele kantoor omgeving in stand gehouden waarbij alle tools die voor medewerkers van belang zijn voor de uitvoering van hun dagelijkse taken bekend zijn en problemen kunnen worden opgelost.

Arcadis
ELAC
Ampelmann
Heineken
KPMG
ING
O&O fonds NWb